Joieria Codina és una empresa familiar fundada el 19 d'abril de 1940 per Joan Codina. Joan Codina va regentar la botiga amb la seva dona María Teresa Contijoch. Quan Joan i la seva dona es van retirar, l'empresa va passar a les mans del seu fill, Toni Codina, la qual la regenta actualment amb la seva dona. Des dels inicis es dediquen a la venda de joies i rellotges de gran varietat de marques i models, per a dones i homes, amb la lògica evolució que han sofert les marques. El primer taller de la botiga va ser el dels rellotges, famós a la regió fins a convertir-se en el taller de rellotges de referència. Posteriorment, Joieria Codina va incorporar el taller per a joies.

Des de sempre hem treballat amb les millors marques de joieria i rellotgeria, per oferir als nostres clients una gran varietat de models, estils i colors perquè s'adaptin a cadascun. Per això, podem trobar a la botiga diferents marques, però sempre de la millor qualitat. Joieria Codina compta amb experts professionals que realitzen la reparació minuciosa de joies i rellotges. Així com grans artesans que elaboren les joies a mida en el taller amb la màxima cura i detall.

Foto de Joan Codina amb un treballador en el taller de rellotges en plena dècada dels 60


Dècada dels 80. Segona gran reforma. Canvi complet dels aparadors i portes per adaptar la joieria a les noves tendències.


Fotos de la botiga en la dècada dels 60. El negoci comptava ja amb més de 20 anys al peu del canó.


Actualment. Us mostrem aquí algunes de les fotos actuals del nostre local.


Any 1968. Primera gran reforma amb ampliació. Es va adquirir el local contigu a la botiga per poder ampliar el negoci.


Any 2000. Tercera gran reforma. Modernització de la botiga en general i nou re-estil a tots els aparadors.