labruixeta


Productes: Anells, arracades, penjolls, polseres


labruixeta és una firma d'alta joieria en plata que va néixer a Almassora, Castelló, el 2007. El joier Javier Martinavarro, de brillant trajectòria, la va crear amb la il·lusió de dissenyar les seves pròpies peces. L'èxit dels dissenys personalitzats que realitzava per a les clientes de la seva joieria i la il·lusió per fer coses diferents el van portar a crear la seva pròpia marca, labruixeta. labruixeta fabrica íntegrament les seves peces a Espanya.

Segueix-nos

Llegeix les últimes notícies des de les nostres xarxes socials

  • Descripció
  • Botiga

Descripció

El compromís indestructible de la firma es centra en el procés d'elaboració 100% artesanal. Joies de plata artesanals i d'alta qualitat, en moltes ocasions enriquides amb perles, pedres precioses i semiprecioses i or. La firma compta amb col·leccions de gamma alta, d'elegants dissenys, i amb creacions casual. Puntualment presenta edicions limitades de joies que són irrepetibles per l'exclusivitat de les perles o les pedres.

Productes

  • Anells
  • Polseres
  • Penjolls
  • Arracades
Les millors joies labruixeta a la nostra botiga de Torelló

Vine a la nostra botiga de Torelló i descobreix tots els models de joies labruixeta que tenim. Només treballem amb les millors marques, i labruixeta és una d'elles. Comptem amb clients a tota Catalunya, i especialment de localitats properes com podrien ser Vic o Ripoll. Tot això com a conseqüència de la gran varietat de joies que els podem oferir, tant de labruixeta com d'altres marques capdavanteres en el sector.

Altres marques