Reparació de rellotges de polsera

A Joieria Codina realitzem la reparació de tot tipus de rellotges de polsera, posem piles o bateries, engrandim i ajustem les corretges, canviem o reparem les corretges, reparem les fallades mecàniques, etc.

Treballem tant amb rellotges senzills com amb rellotges d'alta gamma, tant mecànics com de quars. Tenim corretges en goma, tela, metalls, or i plata, etc.

Els rellotges amb el temps es poden espatllar o deteriorar, trencar la corretja o cadena, espatllar la maquinària o gastar la pila. Per això, la reparació de rellotges de polsera és un treball important dins dels tallers de rellotgeria.

A Joieria Codina, comptem amb professionals especialitzats per poder reparar els teus rellotges de polsera de la manera més eficient.

La nostra major satisfacció és que el client sempre quedi
satisfet de les reparacions que els fem als seus rellotges de polsera

— Toni Codina

Si tens rellotges de polsera que no funcionin, que es troben en mal estat, amb la corretja trencada, o que no tinguin pila, no dubtis a portar-los al nostre taller on els tractarem amb molt de compte i els repararem perquè quedin completament nous.

Recollim al nostre taller tot tipus de rellotges de polsera, de qualsevol marca, model i material. Tant si són rellotges moderns com si són rellotges antics i no funciona la maquinària, li falta pila o tenen la corretja trencada, pots portar-los al nostre taller i els nostres professionals aconseguiran que el rellotge funcioni i llueixi com el primer dia.

Vine al nostre taller, porta'ns el teu rellotge i et donarem pressupost sense compromís. Tenim clients a tota Catalunya, i no solament dels municipis més propers com podrien ser Torelló, Vic o Ripoll.