Joies a mida

A Joieria Codina realitzem joies a mida adaptades a cada client. El client pot portar-nos el disseny o dibuix de la seva joia i els nostres orfebres es posaran mans a l'obra.

Podem realitzar les joies en qualsevol tipus de material que l'usuari desitgi, segons la seva economia, com ara or, platí, plata, etc.

També realitzem disseny de joies segons els gustos i comentaris dels nostres clients. Les peces de joieria úniques són un gran regal i més si el client aporta el seu propi disseny. Per això, la realització de joies a mida i personalitzades és una feina important dins dels tallers de joieria.

A joieria Codina comptem amb professionals especialitzats per poder dissenyar i realitzar les teves joies a mida i personalitzades segons els teus dissenys i gustos.

La cara de sorpresos amb que es queden alguns clients
quan veuen el seu disseny fet realitat compensa amb escreix tot el treball que comporta.

— Toni Codina

Si tens algun regal important que fer, una idea i un disseny a realitzar, no dubtis a portar-lo al nostre taller on t'orientarem com és el millor material, com serà el procés de disseny i elaboració i el temps aproximat de creació de la teva joia.

Treballem amb tot tipus de materials i dissenys, dissenys moderns, vintage, clàssics, en or, plata, rodi, acer, amb pedres precioses, etc. Porta el teu disseny al nostre taller i els nostres professionals es posaran mans a l'obra per aconseguir realitzar una joia molt especial.

Vine al nostre taller, porta el teu disseny i et donarem pressupost sense compromís. Tenim clients a tota Catalunya, i no solament dels municipis més propers com podrien ser Torelló, Vic o Ripoll.