Daniel Wellington


Productes: Rellotges d'home, rellotges de dona i corretges


El disseny clàssic dels rellotges, minimalista i refinat, combinat amb les corretges intercanviables, ofereix un indubtable atractiu. Són rellotges fins, elegants i perfectament rodons. Minimalistes i sense massa funcions .

Segueix-nos

Llegeix les últimes notícies des de les nostres xarxes socials

  • Descripció
  • Botiga

Descripció

Tots els rellotges es presenten amb corretges intercanviables, que permeten fer-ne peces úniques. Les corretges es fabriquen amb pell genuïna i estan disponibles en una selecció d'elegants tons de marró i negre amb tancaments xapats en plata i or rosa. També pots adquirir corretges Nat, que es presenten en una gamma de combinacions de colors atemporals o corretges de malla fabricades en acer inoxidable, xapades en plata, or rosat o negre mat.

Productes

  • Rellotges de dona
  • Rellotges de home
  • Corretges de rellotge
Els millors rellotges Daniel Wellington a la nostra botiga de Torelló

Vine a la nostra botiga de Torelló i descobreix tots els models de rellotges Daniel Wellington que tenim. Només treballem amb les millors marques, i Daniel Wellington és una d'elles. Comptem amb clients a tota Catalunya, i especialment de localitats properes com podrien ser Vic o Ripoll. Tot això com a conseqüència de la gran varietat de rellotges que els podem oferir, tant de Daniel Wellington com d'altres marques capdavanteres en el sector.

Altres marques