Reparació de rellotges de paret

A Joieria Codina realitzem la reparació de tot tipus de rellotges de paret com a revisió de maquinària o reparació d'elements trencats o en mal estat.

Treballem rellotges de cucut, carilló i Morez, entre d'altres.

Els rellotges de paret, especialment els de cucut, són bastant delicats pel que fa a maquinària i se solen avariar o fer malbé. Normalment, els clients que posseeixen un rellotge de paret d'aquestes característiques és perquè els agraden aquest tipus de peces decoratives úniques i fetes a mà, de manera que acudeixen al nostre taller, no per funcionalitat, sinó perquè volen arreglar la seva peça d'antiguitat. Per això, la restauració o reparació de rellotges de paret és una feina important dins dels tallers de rellotgeria.

A Joieria Codina, comptem amb professionals especialitzats per poder reparar els teus rellotges de paret de la millor manera possible.

Sabem que els rellotges de paret són antiguitats d'alt valor
sentimental. Per això els tractem com si fossin nostres.

— Toni Codina

Si tens algun rellotge de paret de cucut, Carrilló o Morez, que no funcionin o que estiguin en mal estat, no dubtis a portar-lo al nostre taller on el repararem i restaurarem de la millor manera possible perquè funcioni correctament.

Recollim al nostre taller tot tipus de rellotges de paret, de qualsevol marca, model i material, de cucut, Carrilló o Morez. Pots portar els teus rellotges de paret al nostre taller i els nostres professionals repararan la seva maquinària perquè funcioni perfectament.

Vine al nostre taller, porta'ns el teu rellotge i et donarem pressupost sense compromís. Tenim clients a tota Catalunya, i no solament dels municipis més propers com podrien ser Torelló, Vic o Ripoll.