Platadepalo


Productes: Polseres, collarets, arracades


PLATADEPALO et suggereix diferents estils, atrevits, canalles, gens convencionals, elegants, atractius i seductors. Els dissenys, inspirats en cultures llunyanes, tenen atrevides pinzellades provocadores. La seva estètica ens transporta a llocs remots, en temps i espai.

Segueix-nos

Llegeix les últimes notícies des de les nostres xarxes socials

  • Descripció
  • Botiga

Descripció

Dissenys atemporals, originals, únics, amb estil, per home i dona. Les peces de PLATADEPALO es caracteritzen per la qualitat de materials, seleccionats amb cura des dels seus llocs d'origen i elaborades amb tradició artesanal, una a una, mimant els detalls i acabats. la combinació de materials, textures i colors forma part de l'ADN de la marca, sent la plata l'element protagonista en totes les col·leccions.

Productes

  • Polseres
  • Collarets
  • Arracades
Les millors joies Platadepalo a la nostra botiga de Torelló

Vine a la nostra botiga de Torelló i descobreix tots els models de joies Platadepalo que tenim. Només treballem amb les millors marques, i Platadepalo és una d'elles. Comptem amb clients a tota Catalunya, i especialment de localitats properes com podrien ser Vic o Ripoll. Tot això com a conseqüència de la gran varietat de joies que els podem oferir, tant de Platadepalo com d'altres marques capdavanteres en el sector.

Altres marques