Reparació de joies

A Joieria Codina realitzem la reparació de tot tipus de joies, com ajustar o fer més grans els anells, neteja de joies, banys de rodi o plata, grabats personalitzats, soldadures, etc.

Treballem tant en or, or blanc i platí, així com en materials més econòmics com la plata.

Les peces de joieria, amb el pas del temps es poden deteriorar, espatllar o simplement perdre la seva brillantor original. Per això, la restauració o reparació de joies és una feina important dins dels tallers de joieria.

A joieria Codina, comptem amb professionals especialitzats per poder reparar les teves joies de la manera més òptima.

M'encanta veure la cara d'incredulitat d'alguns clients en veure
el resultat final. Molta vegades la joia millora l'original.

— Toni Codina

Si tens alguna joia en mal estat, desgastada, que no brilla o simplement que no la fas servir perquè et queda gran, petita o té alguna peça que no encaixa, no dubtis a portar-la al nostre taller on la tractarem amb la màxima cura i la repararem perquè quedi completament nova.

El nostre taller accepta tot tipus de joies, de qualsevol marca, model i material. Tant si són joies modernes com si són joies antigues i de gran valor sentimental, i estan fetes malbé pel pas dels anys, pots portar-la al nostre taller i els nostres professionals es posaran mans a l'obra per aconseguir que la teva joia llueixi com el primer dia.

Vine al nostre taller, porta'ns la joia que vulguis i et donarem pressupost sense compromís. Tenim clients a tota Catalunya, i no només als municipis més propers com podrien ser Torelló, Vic o Ripoll.