Citizen


Productes: Rellotges per a home, especialitzats en rellotges Eco-drive


Des de la seva fundació en 1918, CITIZEN ha fomentat una mentalitat multicultural, font d'excel·lència i creativitat. Citizen a aportat des de 1976 el desenvolupament de la revolucionària tecnologia Eco-Drive.

Segueix-nos

Llegeix les últimes notícies des de les nostres xarxes socials

  • Descripció
  • Botiga

Descripció

Eco-Drive és el nom de la tecnologia exclusiva de Citizen que permet a un rellotge funcionar únicament usant qualsevol font de llum artificial o natural, gràcies a l'electricitat generada per una cèl·lula solar. L'electricitat sobrant s'emmagatzema en una pila recarregable. Aquest mecanisme ha convertit als rellotges que usen aquesta tecnologia en els millors amics del medi ambient. Elimina la necessitat de reemplaçar piles. Incorpora una pila recarregable fabricada sense cap metall nociu. El procés de fabricació no empra cap substància tòxica.

Productes

  • Rellotges per a home
  • Rellotges Eco-drive
Els millors rellotges Luminox a la nostra botiga de Torelló

Vine a la nostra botiga de Torelló i descobreix tots els models de rellotges Luminox que tenim. Només treballem amb les millors marques, i Luminox és una d'elles. Comptem amb clients a tota Catalunya, i especialment de localitats properes com podrien ser Vic o Ripoll. Tot això com a conseqüència de la gran varietat de rellotges que els podem oferir, tant de Luminox com d'altres marques capdavanteres en el sector.

Altres marques